Kandidaat voor de cursus instructeur B artistiek zwemmen?

Kandidaat voor de cursus instructeur B artistiek zwemmen?

Geef je naam dan op via deze link en wij houden je op de hoogte over deze cursus!

De cursus bestaat uit een algemeen gedeelte (module 1 - 22u) en een sportspecifiek gedeelte artistiek zwemmen (45u) - voorlopig opleidingsstramien met de vakken (.pdf)

ALGEMEEN GEDEELTE - MODULE 1

Je moet het algemeen gedeelte (module 1) succesvol afgerond hebben vooraleer je je kan inschrijven voor de sportspecifieke modules 2-3-4 artistiek zwemmen.

Om deze basismodule te kunnen volgen moet je een diploma Initiator bezitten of op zijn minst de basismodule van Initiator (module 1 "Algemeen Gedeelte didactiek en veilig sporten") met succes hebben voltooid.

Zij die reeds aan deze voorwaarde voldoen, raden we aan om nu reeds te starten met  de basismodule, zodat ze tegen de start van de sportspecifieke modules 2-3-4 artistiek zwemmen, hiervoor geslaagd zijn.

Trainers met een LO-diploma of geslaagd voor 2de Bachelor Lichamelijke Opvoeding kunnen zich laten 'assimileren' tot initiator Artistiek zwemmen. Stuur hiervoor een mail naar Bie.Dillen@sport.vlaanderen. Je bent dan ook vrijgesteld voor het algemeen gedeelte van instructeur B en kan dus ineens het sportspecifieke gedeelte volgen!

Er zijn 2 cursusformules voor module 1: via lessen of via zelfstudie.

Waar de volgende cursussen doorgaan vind je via deze link.

Nog vragen over het algemeen gedeelte? Mail naar guido.steens@bloso.be.

SPORTSPECIFIEK GEDEELTE - MODULE 2-3-4

Deze cursus start op 17 februari 2018 te Liedekerke. Info en inschrijvingen.

Vragen over het sportspecifieke gedeelte? Mail naar els.audenaert@zwemfed.be.