Jouw G-sportaanbod in de G-sportbrochure

Jouw G-sportaanbod in de G-sportbrochure

Grijp de kans om jouw G-sportaanbod in de kijker te zetten!

Om het G-sportlandschap in Vlaanderen in kaart te brengen, ontwikkelt Sport Vlaanderen in 2018 een G-sportbrochure. Deze brochure zal verschijnen per provincie en Brussel. Hierin zullen alle G-sportclubs, sportdiensten en andere G-sport aanbieders een plaatsje krijgen om hun G-sportaanbod weer te geven. Het betreft enkel sport-en beweegactiviteiten die op regelmatige basis georganiseerd worden, dus geen eenmalige evenementen.

Via deze G-sportbrochure kan je jouw sportaanbod bekend maken bij de potentiële sporters! Hij zal ook verspreid worden naar scholen, voorzieningen, revalidatiecentra, e.d.. Wil je voor jouw G-sportclub, sportclub met G-werking of inclusieve sportclub een plek veroveren in onze G-sportbrochure? Vul dan zeker de juiste gegevens in via onderstaande link.

Om de G-sportbrochure te illustreren zijn we op zoek naar toffe G-sportfoto's. Indien je over foto's beschikt die we mogen afbeelden, mag je deze zeker doorsturen naar gsport@sport.vlaanderen. De organisatie die foto’s bezorgt, vrijwaart Sport Vlaanderen voor het gebruik van de afbeelding in haar brochure en website, de auteur en de afgebeelde persoon hebben hiervoor toestemming gegeven.

Vul hier jouw G-sportaanbod in.