10-15j jeugdtornooien

U bent hier

10-15j jeugdtornooien

Via de organisatie van 10-15j Recreatieve Jeugdtornooien wordt aan jongens én meisjes de kans geboden om waterpolowedstrijdjes te spelen met een minimum aan regelgeving met de nadruk op het recreatieve karakter om onze sport bij deze doelgroep te promoten.

De matchen worden georganiseerd in tornooivorm. Afhankelijk van de noden of in onderling overleg met de geïnteresseerde ploegen, bepaalt de organisator hoe er wordt gespeeld. De organisator kan ook een bijdrage vragen per deelnemende ploeg.

Deelnemende waterpolospelers moeten (voor verzekering) via hun club aangesloten zijn bij de Vlaamse Zwemfederatie als niet-vergunninghouder. Een competitievergunning en medisch attest zijn dus niet nodig om deel te kunnen nemen aan deze jeugdtornooien.

Kalender+ spelerslijsten

 

VZF Promotionele ondersteuning
Wanneer de organiserende club aan onderstaande minimum wensen kan voldaan dan steunt VZF uw tornooi voor een bedrag van 200€ ter ondersteuning van de promotionele inspanningen.  Deze steun wordt uitbetaald na het indienen van een beknopt verslag met documentatie van jullie Recreatief jeugdtornooi.
• Een ploegfoto van elk deelnemend team met VZF spandoek en spelers met caps posten op de Facebook pagina van jullie club met oa. #WATERPOLOisFUN
• Deelname van minstens 2 niet-actieve waterpolo recreanten teams zoals bijvoorbeeld een andere (zwem-)sporttak of een jeugdbeweging. 

Jeugdfonds
Elke club die deelneemt aan een Recreatief jeugdtornooi of zelf organiseert verdient punten in het Jeugdfonds subsidiedossier van de Vlaamse Zwemfederatie.  En zorgt dus voor een hogere coëfficiënt en mogelijke toewijzing van subsidies. 
 

Contactpersoon: Wim Symoens, wim.symoens@zwemfed.be, 0475/96.76.09