-11j 4vs4 jeugdtornooien (NIEUW)

U bent hier

-11j 4vs4 jeugdtornooien (NIEUW)

Voor jonge, beginnende waterpolospelertjes die nog onvoldoende ervaren en vaardig zijn, organiseert VZF 4tegen4 jeugdtornooien voor kinderen jonger dan 11 jaar. 
VZF U11 heeft een recreatief en leerrijk karakter om onze sport bij deze doelgroep te promoten.  Dit sportief aanbod situeert zich tussen -10j PACO waterpolofeesten en de KBZB U11 5vs5 Belgische Kampioenschappen waar meer waterpolovaardigheden nodig zijn om aangenaam te kunnen deelnemen. 

De matchen worden georganiseerd in tornooivorm. Afhankelijk van de noden of in onderling overleg met de geïnteresseerde ploegen, bepaalt de organisator hoe er wordt gespeeld.  Bij voorkeur wordt VZF U11 georganiseerd parallel met een PACO of KBZB U11 5-5 tornooi om een zo groot mogelijk supporters aan te trekken naar jullie zwembad en de variatie in waterpolo toonbaar te maken aan het publiek. 

Deelnemende waterpolospelers moeten (voor verzekering) via hun club aangesloten zijn bij de Vlaamse Zwemfederatie als niet-vergunninghouder. Een competitievergunning en medisch attest zijn dus niet nodig om deel te kunnen nemen aan deze jeugdtornooien.

    Contactpersoon voor inschrijvingen en vragen: Wim Symoens - 0475/96.76.09 - wim.symoens@zwemfed.be