Aanbod artistiek zwemmen

Aanbod artistiek zwemmen

Contactpersoon: els.audenaert@zwemfed.be

Assistent-lesgever

Om sporters vanaf 15 jaar of ouders mee te betrekken en op te leiden tot assistent-lesgever, worden bijscholingsweekends georganiseerd. Je kan inschrijven voor het hele weekend of enkele sessies volgen. Wil je binnen de club zo een bijscholingsweekend organiseren? Neem dan contact met ons op! 

Initiator artistiek zwemmen

De VZF tracht om de 2 jaar een cursus te organiseren, op voorwaarde dat er voldoende kandidaten zijn. De volgende cursus start op 6/9/2020 te Liedekerke, je kan je hiervoor nog niet inschrijven (voorlopig programma). 

Module 1 (16u) kan je nu reeds of om afstandsredenen volgen in een initiatorcursus zwemmen of waterpolo. Je kan de data van deze opleidingen opzoeken en hierin voor module 1 inschrijven via deze link.  

Klik hier voor het opleidingsstramien Initiator Artistiek Zwemmen (vakken, voorwaarden, vrijstellingen …)- prijzen 2020: Module 1= 50 euro/ Module 2= 70 euro/ Module 3= 75 euro/ Module 4= 5 euro

Wil jij de initiatorcursus Artistiek Zwemmen volgen, module 1-2-3-4 nu of later? Geef dan in ieder geval jouw naam op, zodat wij op de hoogte zijn van het traject dat jij wil volgen en ons aanbod hierop kunnen afstemmen. 

Trainer B artistiek zwemmen

Er wordt pas een cursus opgestart wanneer er voldoende kandidaten zijn, het opleidingsstramien is in opmaak – je kan hier al een eerste draft bekijken.
Gezien de kleine doelgroep opteren we om het tussenniveau instructeur B te “schrappen” en ineens trainer B te organiseren. De inhoud van instructeur B kan worden geïntegreerd in Trainer B m.a.w. zij die al geslaagd zijn voor instructeur B zullen dan vrijstellingen krijgen.

De cursus bestaat uit een algemeen gedeelte (module 1) en een sportspecifiek gedeelte (module 2-3-4) artistiek zwemmen. Je moet module 1 van instructeur B én module 1 van trainer B (beiden modules omvatten elk 4 vakken), succesvol afgerond hebben vooraleer je kan inschrijven voor de modules 2-3-4. We raden dus aan om de modules 1 al te volgen. Je kan je pas inschrijven voor module 1 van trainer B als je ook “ingeschreven” bent voor instructeur B, m.a.w. je hoeft niet geslaagd te zijn, je kan ze ook gelijktijdig volgen ongeacht de volgorde van het examenmoment. Module 1 kan je ook via zelfstudie volgen. Bekijk de cursusorganisaties op de website van de Vlaamse Trainersschool (de data en locaties die vermeld staan = examen)

Geef je op via deze link zodat we zicht hebben op het aantal kandiaten, wij brengen je dan op de hoogte van zodra we meer informatie hebben over de sportspecifieke modules