Aanbod artistiek zwemmen

Aanbod artistiek zwemmen

Contactpersoon: els.audenaert@zwemfed.be

Assistent-lesgever

Om sporters vanaf 15 jaar of ouders mee te betrekken en op te leiden tot assistent-lesgever, worden bijscholingsweekends georganiseerd. Je kan inschrijven voor het hele weekend of enkele sessies volgen. Wil jij zo’n opleiding volgen? Geef dan je naam op via deze link. Wil je binnen de club zo een bijscholingsweekend organiseren? Neem dan contact met ons op! 

Initiator artistiek zwemmen

De VZF tracht om de 2 jaar een cursus te organiseren, op voorwaarde dat er voldoende kandidaten zijn. De volgende cursus start op 30/8/2020 te Liedekerke (lessenrooster), je kan je hiervoor inschrijven via deze link.

Module 1 (16u) kan je nu om afstandsredenen volgen in een initiatorcursus zwemmen of waterpolo. Je kan de data van deze opleidingen opzoeken en hierin voor module 1 inschrijven via deze link.  

Klik hier voor het opleidingsstramien Initiator Artistiek Zwemmen (vakken, voorwaarden, vrijstellingen …)- prijzen 2020: Module 1= 50 euro/ Module 2= 70 euro/ Module 3= 75 euro/ Module 4= 5 euro

Wil jij de initiatorcursus Artistiek Zwemmen volgen, module 1-2-3-4 nu of later? Geef dan in ieder geval jouw naam op, zodat wij op de hoogte zijn van het traject dat jij wil volgen en ons aanbod hierop kunnen afstemmen.

Instructeur B artistiek zwemmen

In 2021 wordt een cursus georganiseerd bij voldoende kandidaten. Geef je op via deze link en wij brengen je op de hoogte van zodra we meer informatie hebben.
Klik hier voor het opleidingsstramien (vakken, voorwaarden, vrijstellingen …)
De cursus bestaat uit een algemeen gedeelte (module 1) en een sportspecifiek gedeelte (module 2-3-4) artistiek zwemmen. Je moet module 1 succesvol afgerond hebben vooraleer je kan inschrijven voor de modules 2-3-4. Om module 1 te kunnen volgen moet je een diploma Initiator bezitten of op zijn minst module 1 van Initiator met succes hebben voltooid.
Kandidaten voor de cursus Instructeur B artistiek zwemmen, raden we aan om module 1 al te volgen, bij voorkeur en als haalbaar zelfs ineens de module van trainer B.
Waar de volgende cursussen module 1 Instructeur B doorgaan vind je via deze op de website van de VTS.

Trainer B artistiek zwemmen

Deze opleiding is in opmaak. Geef je op via deze link en wij brengen je op de hoogte van zodra we meer informatie hebben.
De cursus bestaat uit een algemeen gedeelte (module 1) en een sportspecifiek gedeelte (module 2-3-4) artistiek zwemmen. Je moet module 1 succesvol afgerond hebben vooraleer je kan inschrijven voor de modules 2-3-4.

Kandidaten voor de cursus Trainer B Artistiek Zwemmen, raden we aan om module 1 al te volgen!

Waar de volgende cursussen module 1 Instructeur B doorgaan vind je via deze op de website van de VTS.