Update: organisatie zwemsport in Corona-tijden

Update: organisatie zwemsport in Corona-tijden

Met de bekendmaking van de kleurencodes voor sportactiviteiten en evenementen, zijn we weer een stapje dichter gekomen bij het heropstarten van onze 'normale' bezigheden. In dat kader hebben we het heropstartplan geüpdatet.

Ook kunnen/mogen er opnieuw wedstrijden georganiseerd worden. In dat opzicht hebben we een handboek opgesteld met regels die in acht moeten genomen worden bij de organisatie van wedstrijden. Daarnaast hebben we ook een gids met tips en tricks opgesteld die organisatoren van wedstrijden bij de hand kunnen houden. Er zullen op vrijdag 4 september ook voorbeelden van draaiboeken op onze website geplaatst worden. Deze zullen aanpasbaar zijn door de organisatoren.

Om iedereen de kans te geven om een antwoord te krijgen op vragen omtrent de organisatie van wedstrijden en om de mogelijkheid te geven om ideeeën uit te wisselen, zullen we een online sessie organiseren. Deze zal plaats vinden op donderdag 3 september 2020, om 20.00 uur. Wie hieraan wil deelnemen kan dat via deze link (Meeting ID: 994 8100 4235; Passcode: 395802).