VTS-opleidingen Initiator Zwemmen voorjaar 2021: schrijf nu in!

VTS-opleidingen Initiator Zwemmen voorjaar 2021: schrijf nu in!

Vanaf januari zijn er opnieuw heel wat mogelijkheden om een VTS-basiskwalificatie als lesgever zwemmen te behalen. De meeste cursussen starten reeds in januari en de inschrijvingen lopen vlot binnen. Nu inschrijven is dus de boodschap voor niet-gekwalificeerde lesgevers of assistent-lesgevers.

  • Cursuslocaties Initiator zwemmen voorjaar 2021: Antwerpen (Wezenberg), Eeklo (crash course krokusvakantie), Kapelle-op-den-bos, Lommel (crash course paasvakantie), Oostkamp en Westerlo. Voor de geografische spreiding van de opleidingen zwemmen, kan je hier terecht.
  • Cursuslocaties Instructeur B zwemmen voorjaar 2021: Leuven (start op 17/02/2021). Opgelet: om deel te nemen aan deze opleiding dien je reeds in het bezit te zijn van het Algemeen Gedeelte (M1) Instructeur B.
     

De volledige planning vind je op de website van de Vlaamse Trainersschool (VTS). 

Ter info:
VTS-opleidingen tellen (in het jaar waarin de opleiding succesvol afgerond werd) mee voor het benodigde aantal uren permanente vorming. Meer info over permanente vorming en de erkenning van lesgevers/trainers door de VZF vind je hier.