VTS-opleidingen Initiator zwemmen najaar 2021

Schrijf nu in!
04
05
VTS-opleidingen Initiator zwemmen najaar 2021

Dit najaar zijn er opnieuw heel wat mogelijkheden om een VTS-basiskwalificatie als lesgever zwemmen te behalen. De meeste cursussen starten in de loop van september, met uitzondering van de ‘crash courses’ die in augustus en de herfstvakantie doorgaan. Heb je nog geen basiskwalificatie als lesgever zwemmen en wil je er zeker bij zijn? Dan is nu inschrijven de boodschap.

  • Cursuslocaties Initiator zwemmen najaar 2021: Leuven, Bilzen, Beringen, Antwerpen (Borgerhout), Herentals, Knokke-Heist, Vilvoorde, Lier (crash course augustus) en Ronse (crash course herfstvakantie).
  • Cursuslocaties Instructeur B zwemmen najaar 2021: Geel (onder voorbehoud) EN/OF locatie in de provincies Oost-Vlaanderen/Antwerpen (kandidaturen van clubs als mede-organisator zijn nog steeds welkom). Opgelet: om deel te nemen aan deze opleiding dien je reeds in het bezit te zijn van het Algemeen Gedeelte (M1) Instructeur B. Volg een van de vele opleidingen in zelfstudie die de VTS organiseert.

Je vindt alle info ook steeds op de zwemfed webpagina ‘Ik wil lesgever/trainer worden’. Inschrijven kan via website van de Vlaamse Trainersschool (VTS). 

Ter info:
VTS-opleidingen tellen (in het jaar waarin de opleiding succesvol afgerond werd) mee voor het benodigde aantal uren permanente vorming. Meer info over permanente vorming en de erkenning van lesgevers/trainers door de zwemfed vind je hier.