donderdag 25/03/21, 19:30 tot 20:45
Online

VTS Plus Marathon presents: Wim Symoens

Toelichting visie en next steps meerjarenopleidingsplan (LTAD) waterpolo
Type
Bijscholing
Organisatie
Sport Vlaanderen - VTS

Vanaf 22 februari 2021 gaat 42 dagen lang de VTS Plus Marathon door. Elke avond worden er webinars georganiseerd met verschillende thema's, zowel sporttakoverschrijdend als sporttakspecifiek. De sporttakspecifieke opleidingen gaan door op donderdagavond. 

Alle info en opleidingen zijn te vinden op de website van Sport Vlaanderen. Ze bieden voor ieder wat wils, dus het is zeker de moeite om het volledige programma te bekijken. 

Wie kan deelnemen?

Een VTS-kwalificatie is niet vereist: Actief in jouw sport? Als begeleider in je sportclub, sporter, student LO, Aspirant-Initiator, Initiator, Instructeur B, Trainer B, Trainer A... Iedere sportbegeleider is welkom!

Toelichting visie en next steps Meerjarenopleidingsplan (LTAD) Waterpolo

In deze sessie wordt toelichting gegeven bij het Meerjarenopleidingsplan Waterpolo en de daaruit vloeiende opleidingsvisie en -inhouden. Centrale vraag is “Wat is er nodig om het waterpolo naar een hoger niveau te tillen”, en hoe vertaalt deze ambitie zich in het Waterpolo opleidingstraject van de toekomst, van Initiator tem Trainer A.https://www.sport.vlaanderen/VTS-bijscholing?activiteitId=97125#

Docent: Wim Symoens

Wim Symoens is sporttechnisch coördinator waterpolo bij de Vlaamse Zwemfederatie en bepaalt samen met de sportcommissie het waterpolobeleid in Vlaanderen.