-10J PACO waterpolofeesten

U bent hier

-10J PACO waterpolofeesten

Jaarlijks  worden er recreatieve waterpolo tornooitjes georganiseerd, om +/- 6- 9-jarigen de mogelijkheid te bieden een paar wedstrijdjes te spelen met nadruk op plezierbeleving! Waterpolo is FUN! 

PACO heeft een recreatief karakter om onze sport bij deze doelgroep te promoten.Vanaf dit jaar gaat de VZF bijkomende promotionele ondersteuning geven aan de organiserende club mits is voldaan aan de minimumregelgeving.

Tijdslijn 2019-2020
• 26 september Oproep deelnemende clubs      
• 3 oktober: Inschrijving deelnemende clubs. Clubs die niet hebben ingeschreven kunnen tijdens het seizoen altijd deelnemen aan een tornooi.
• 5 oktober 9u00 – 10u30 Kalendervergadering in Sporthal Schotte, Kapellekensbaan 8, 9320 Aalst
• 11 oktober publicatie van de (voorlopige) PACO-kalender

VZF Promotionele ondersteuning
Wanneer de organiserende club voldoet aan deze minimum verwachtingen dan steunt VZF uw PACO feest voor een bedrag van 200€ ter ondersteuning van de promotionele inspanningen.  Deze steun wordt uitbetaald na het indienen van een beknopt verslag met documentatie van het PACO-feest.


Jeugdfonds
Elke club die deelneemt aan een PACO feest of zelf organiseert verdient punten in het Jeugdfonds subsidiedossier van de Vlaamse Zwemfederatie.  En zorgt dus voor een hogere coëfficiënt en mogelijke toewijzing van subsidies. 
 

         

Contactpersoon voor inschrijvingen en vragen: Wim Symoens- 0475/96.76.09 - wim.symoens@zwemfed.be