Antwerpse Zwemschool

U bent hier

Antwerpse Zwemschool

 

De Vlaamse Zwemfederatie vzw organiseert in samenwerking met de Sporting A sinds 2016 zwemlessen voor kinderen in het Wezenberg zwembad onder de noemer van de 'Antwerpse Zwemschool'.

De 'Antwerpse Zwemschool' biedt een degelijk zwemaanbod aan in een 11-lessenreeks op woensdag of zaterdag en dit voor de zwemniveaus peuterzwemmen, watergewenning, Leren overleven, Veilig zwemmen rugslag, borstcrawl en schoolslag tot vervolmaking.

Goed en leuk leren zwemmen!

De 'Antwerpse Zwemschool' is een organisatie gespecialiseerd in het geven van kwaliteitsvolle zwemlessen onder de vorm van een wekelijks zwemaanbod van 45 minuten gedurende 11 lessen op woensdag of zaterdag.

Dit gebeurt onder begeleiding van gediplomeerde, bijgeschoolde en ervaren zwemlesgevers in kleine groepen (8 kinderen), zodat er veel persoonlijke aandacht en begeleiding is voor de kinderen.

Efficiënt voortbewegen en plezier van uw kind staan voorop!

Wij weten hoe belangrijk het is dat kinderen goed leren zwemmen. Wij bieden de mogelijkheid om kinderen vanaf 3 jaar in een korte tijd een niveauattest te behalen. Er ligt een belangrijk accent op het 'vertrouwd zijn' en het beheersen van bepaalde 'basisvaardigheden' in het water tot het efficiënt kunnen voortbewegen in een zwemstijl (rugcrawl en borstcrawl als uitgangspunt). Hieraan wordt vanaf de eerste zwemles gewerkt.

Enkele referenties:

  • bezoek van een filmploeg van 'Karrewiet' op 07/01/2016 via deze link
  • artikel Antwerpse Zwemschool in de 'Gazet van Antwerpen' op 14/01/2016
  • stadsreportage van de Antwerpse zwemschool van ATV via deze link
  • bezoek van 'Fred Brevet' aan de zwemschool, filmpje via deze link
  • Fred Brevet Zwembadtour in Antwerpen via deze link