ACWW '24: Sessie Open Water

Variatie in openwater training: hoe kan je de mogelijkheden in open water ten volle benutten? - Marieke Blomme
28
04

Volgende week kunnen we terug massaal voor ons scherm gaan zitten, om enkele razend interessante webinars te volgen tijdens de Aquatics Conference Webinar Week 2024! Deze week stellen we graag de verschillende sessies aan je voor. Starten doen we - geïnspireerd door een lentezonnetje dat zich (eindelijk) laat zien - met een sessie omtrent open water zwemmen, die op woensdag 8 mei (20.00 uur) plaatsvindt.

Ben je als atleet, coach, enz. ook soms op zoek naar manieren om de open water trainingen (nog) aantrekkelijker en gevarieerder te maken? Dan is de webinar die Marieke Blomme zal geven voor jou een must!

Er zal tijdens deze webinar een beknopt overzicht van alle mogelijkheden gegeven worden. Niet de intro voor absolute beginners, of de specifieke wedstrijdvoorbereiding (start, finish en boeien nemen) zullen behandeld worden. Maar wel hoe je ervaren zwemmers ook in open water meer kan aanbieden en hen beter kan voorbereiden op open water wedstrijden of triatlon deelnames. Denk aan oefeningen op vlak van algemene techniek, specifieke openwater techniek, ademhaling, slagfrequentie en ori├źntatie.