Leren Zwemmen

Een leuk hulpmiddel om kinderen op een verantwoorde en beproefde manier watergewend, waterveilig en zwemvaardig te maken.
42,35
Leren Zwemmen

Wegens succes uitverkocht.

Tweede editie beschikbaar vanaf najaar 2021.

Leren Zwemmen: praktische leidraad

Met ‘Leren Zwemmen’ brengt de zwemfed een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk hulpmiddel op de markt om kinderen op een verantwoorde en beproefde manier watergewend, waterveilig en zwemvaardig te maken.
Dit gebeurt uiteraard binnen de krijtlijnen van onze nieuwste ontwikkelingsvisie: door een speelse en veelzijdige kennismaking met het water, elk kind veilig en vaardig maken in minimaal één officiële zwemslag. De leidraad is het resultaat van een jarenlang verbeterproces in en naast het zwembad, waartoe de aanzet werd gegeven door de herwerking van de opleiding Initiator Zwemmen (zwemfed en Vlaamse Trainersschool, Sport Vlaanderen) en de oprichting van de Antwerpse Zwemschool (zwemfed en Sporting A). Onze ambitie is de doelstellingen van het waterwennen, veilig zwemmen en genormeerd zwemmen te vertalen in oefenstof, uitgewerkt in vijf lessenreeksen van elk tien lessen.
De specifieke opbouw van de lessen en de koppeling aan de volledige ISB-zwembrevettenlijn maken van ‘Leren Zwemmen’ een unieke en veelzijdige praktische leidraad.

‘Leren Zwemmen’ biedt enerzijds een houvast voor elke didactisch bekwame lesgever die op zoek is naar een kwaliteitsvolle aanpak om kinderen te leren zwemmen. Anderzijds biedt ‘Leren Zwemmen’ de ervaren lesgever voldoende ruimte om persoonlijke accenten te leggen en om aanpassingen te doen in functie van de meest uiteenlopende omstandigheden (groepsgrootte, infrastructuur, tijd...). Elke lesgever kan er dus meteen mee aan de slag.

Referentie

Vandamme, G., en De Wandel, D. (2018). Leren Zwemmen: praktische leidraad. Merelbeke: Vlaamse Zwemfederatie.

Schrijf het verschuldigde bedrag over op ons rekeningnummer:

Rekeningnummer Vlaamse Zwemfederatie: BE96 0689 0549 2805
BIC-code: GKCCBEBB
Mededeling: LZ + voornaam/naam

Ondernemingsnummer: 417.958.944

Kostprijs (incl. BTW + verzending):

1 t.e.m. 3 exemplaren: € 42,35/stuk + € 6,95 verzendingskosten
4 t.e.m. 6 exemplaren: € 42,35/stuk + € 7,95 verzendingskosten
> 6 exemplaren: € 42,35/stuk + € 11,95 verzendingskosten

Buitenlandse verzending? € 16,40 extra verzendingskosten

We versturen uw bestelling nadat we de betaling ontvangen hebben.