tot
Hasselt

VJK korte baan

Soort activiteit
Competitie
Sportaanbod
Zwemmen
Type
Vlaams
Bad
25m

Geselecteerde zwemmers

Lenex-bestanden

Merchandise

Wil jij aan iedereen laten zien dat jij er bij mag/mocht zijn? Of wil je gewoon een leuk aandenken aan de VJK korte baan van dit jaar? Dat kan! Dankzij de kledij die je vanaf nu via de Hasseltse Zwemvereniging Spartacus kan aankopen.

Artikel Afbeelding Maattabel Prijs
Hoodies
Hoodies
€45
T-shirts
T-shirts
€30
Rugzakken
Rugzakken
  €15** Bij de aankoop van een hoodie en een T-shirt, krijg je de rugzak er voor slechts €3 bovenop!

Bestellen?

Bestellen kan door te mailen, met vermelding van: de naam & club van de zwemmer, de bestelling (hoodie/t-shirt/rugzak) en de juiste maat (college of kids maat).

Betaling

De betaling van de bestelling moet uiterlijk 15 november 2022 op het rekeningnummer van HZS (BE 12 2350 0088 1092) verschenen zijn, met vermelding van de naam van de zwemmer, de vermelding of je een hoodie/t-shirt en/of rugzak bestelde en tevens de vermelding van de maat (gelieve duidelijk aan te geven kids-maat of college-maat).

Opgelet!

Om je bestelling te kunnen afhalen tijdens het weekend van de VJK korte baan in het zwembad van Hasselt, ontvangt de organiserende club je bestelling graag uiterlijk op 4 november 2022. 

Indien je na 4 november 2022 je bestelling doorgeeft, kan deze pas geleverd worden na de VJK. Praktische afspraken in verband met de levering kunnen dan best gemaakt worden via mail. Bestellingen na 14 november 2022 worden niet meer verwerkt.