VTS-opleidingen Zwemmen – najaar 2024

07
06

Meteen na de zomervakantie zijn er opnieuw heel wat mogelijkheden om een VTS-basiskwalificatie als lesgever zwemmen te behalen. De meeste cursussen starten in de maand september. Nu inschrijven is dus de boodschap voor wie met zekerheid een plaatsje wil bemachtigen!

Locaties

  • Cursuslocaties Initiator zwemmen najaar 2024: Antwerpen, Overijse, Leuven, Heist-op-den-Berg, Diest, Wetteren, Grimbergen en Oostende
  • Cursuslocaties Initiator zwemmen crash courses najaar 2024: Halle (herfstvakantie) en Beernem (onder voorbehoud)
  • Er gaan dit najaar ook twee opleidingen Instructeur Zwemmen door (locaties Lier en Antwerpen) alsook een gloednieuwe Trainer C Zwemmen (of de ‘jeugdcoach’, locatie Antwerpen).

Info & inschrijven

Je vindt alle info steeds op de zwemfed webpagina ‘Ik wil lesgever/trainer worden’. Staat het lessenrooster nog niet in detail online? Nog even geduld, dit wordt uiterlijk in de loop van deze maand zichtbaar.

Inschrijven kan via de website van de Vlaamse Trainersschool (VTS).

TIP!

VTS-opleidingen tellen (in het jaar waarin de opleiding succesvol afgerond werd) mee voor het benodigde aantal uren permanente vorming. Meer info over permanente vorming en de erkenning van lesgevers/trainers door zwemfed vind je hier.